FCSB

Steaua s-a mutat mai aproape de Ghencea. Reghecampf: "Pasi marunti si viata lunga"

Echipa Steaua a facut o mutare neasteptata si cumva fortata de imprejurari a ajuns foarte aproape de casa, de complexul din Ghencea.

Fortati sa plece de la Mogosoaia din cauza aglomerarii programului de pregatire al mai multor echipe de juniori sustinute de FRF, Steaua si-a mutat cartierul general la Domnesti.

Aflata la doar cativa pasi de cartierul bucurestean Ghencea, comuna Domnesti i-a intampinat pe stelisti cu doua terenuri de antrenament pe care antrenorul Laurentiu Reghecampf le cataloghea ca fiind "incredibile".

"Este putin mai departe, dar de pe teren vedem nocturna din Ghencea", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul stelist se arata in continuare increzator ca disputa cu reprezentantii Ministerului Apararii Nationale va fi rezolvata in curand si ca Steaua va putea reveni acolo unde ii este locul.

"S-au purtat discutii si se vor purta din nou saptamana viitoare. Sunt sigur ca vom gasi intelegere si vom rezolva problema cat mai repede. Noi abia asteptam sa revenim in Ghencea, sa avem fanii alaturi de noi", a completat Reghecampf.

Acesta a mai spus ca a purtat cateva discutii si cu o parte a liderilor Peluzei Nord, una dintre factiunile galeriei steliste si ca sunt semnale pozitive pentru o revenire a suporterilor alaturi de echipa.

Steaua reia campionatul in deplasare la Concordia Chiajna, luni 15 februarie, iar primul meci pe teren propriu este programat abia in ultima etapa a sezonului regulat.



Steaua s-a mutat mai aproape de Ghencea. Reghecampf: "Pasi marunti si viata lunga"