FCSB

Steaua l-a dat pe Chipciu. De ce nu la arabi? „Sunt cei mai mincinosi”. Pleaca si Varela

Steaua Bucuresti si Anderlecht Bruxelles s-au inteles joi seara pentru transferul lui Alexandru Chipciu.

In varsta de 27 de ani, Chipciu va semna cu belgienii pentru 3 ani, intr-o mutare in care Steaua primeste 3.000.000 de euro si inca 500.000 posibili ca bonus de performanta.

Anderlecht anuntase joi ca ia considerare mutarea, iar Gigi Becali i-a presat pe belgieni sa anunte inainte de tragerea la sorti de vineri pentru ca altfel nu ii va mai da drumul lui Chipciu.

Acceptul lui Anderlecht a venit joi noapte, iar Chipciu este ca si plecat.

Becali a anuntat ca prefera tranferurile in Europa si nu mai doreste sa dea jucatori in zona araba, „pentru ca arabii sunt mincinosi”.

„Reghe o sa joace in fata cu Stanciu, Hamroun si Popa in primul meci. I-am zis ca o sa il vand pe Chipciu. Mi-a zis ca avem jucatori pe care trebuie sa-i propulsam. Le-am dat o ultima oferta, de 3 milioane si jumatate. Cred ca se va face! O sa primim banii in transe, dar nu-i o problema, pentru ca eu am bani. Nu sunt de acord cu transele la arabi, pentru ca sunt cei mai mincinosi", a spus Becali joi seara la Digi.

Varela, spre PAOK

Fernando Varela, jucatorul despre care in ultima vreme s-a spus ca este accidentat si ca nu poate juca, ar fi ajuns pana la urma la un acord cu PAOK.

Discutiile se intind de peste o luna si, se pare, grecii si Steaua s-au inteles, iar Varela va pleca la Salonic.

Transferul are mari sanse sa se realizeze, dupa ce Becali a scazut suma de transfer de la 2 la 1,5 milioane de euro, mai aproape de tinta de 1 milion de euro dorita de PAOK.

Steaua tocmai o invinsese pa PAOK in ultimul amical al verii in care Varela nu a jucat, fiind oficial accidentat.



Steaua l-a dat pe Chipciu. De ce nu la arabi? „Sunt cei mai mincinosi”. Pleaca si Varela