FCSB

UPDATE Steaua isi pierde golgeterul. Rusescu a semnat pe 5 ani cu Sevilla si va pleaca vineri direct in Spania

Atacantul Raul Rusescu va semna un contract pe cinci ani cu formatia spaniola FC Sevilla, club care l-a mai dorit pe jucator in iarna. Steaua va incasa 2.4 milioane de euro, iar jucatorul va avea un salariu anual de 450.000 de euro.

Jucatorul care a obtinut titlul de golgeter in Liga 1 este primul titular din echipa Stelei care paraseste formatia din Ghencea in aceasta vara. El va pleca chiar de vineri in Spania pentru vizita medicala, acolo unde se va semna si contractul.

Gruparea andaluza s-a mai interesat de Rusescu si in iarna, insa jucatorul a ramas in Ghencea pentru a lua titlul cu Steaua.

Trei milioane de euro a fost suma ceruta de Steaua pentru cedarea lui Rusescu, insa Sevilla ofera doar 2.5 milioane. Presedintele Del Nido a venit personal la Bucuresti pentru a negocia mutarea si in cele din urma cele doua parti au batut palma pentru 2.4 milioane de euro.

“Ne-am dorit un golgeter si Rusescu este cel mai potrivit. Sa dea Dumnezeu sa marcheze in Spania tot atatea goluri cate a dat in Romania”, a declarat Del Nido pentru Pro TV.

Salariul sau va fi de trei ori mai mare decat cel de la Steaua. El a fost adus de la Unirea Urziceni pentru suma de 100.000 de euro.

Despre posibilitatea transferului lui Rusescu la Sevilla au scris si spaniolii de la Marca. "Rusescu ar putea fi inlocuitorul lui Negredo la Sevilla", anunta publicatia iberica. Alvaro Negredo, golgeterul celor de la Sevilla, este cu un picior la Everton, iar transferul lui Rusescu i-ar da acestuia unda verde pentru trecerea in Premier League.

21 de goluri a marcat Rusescu in editia trecuta de campionat.



UPDATE Steaua isi pierde golgeterul. Rusescu a semnat pe 5 ani cu Sevilla si va pleaca vineri direct in Spania