FCSB

Steaua invinge PAOK cu 4-3

Steaua Bucuresti a disputat, miercuri, ultimul meci de pregatire in cadrul cantonamentului din Olanda, cu formatia PAOK Salonic din Grecia, si a castigat, scor 4-3, desi formatia lui Laurentiu Reghecampf a fost condusa cu 1-0 si 3-1, conform Mediafax.

In ciuda faptului ca nu a primit niciun gol in partidele de pregatire disputate pana in prezent, la meciul cu PAOK stelistii au incasat trei goluri, dintre care doua dintre acestea dupa greseli ale portarului Valentin Cojocaru.

Golurile partidei au fost marcate de Gabi Enache in minutul 23, Nicusor Stanciu in minutul 37 si Alexandru Tudorie, care a reusit o "dubla", in minutele 38 si 45. Pentru greci au marcat Efthymios Koulouris in minutul 3, Valentin Cojocaru (autogol, minutul 28) si Garry Rodrigues in minutul 32.

Formatia trimisa in teren de Laurentiu Reghecampf: Cojocaru - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic - Sulley, Pintilii (cpt) - Popa, Stanciu, Hamroun - Tudorie.

Au mai intrat: Chipciu, Aganovic, Golubovic, Vilceanu si Ovidiu Popescu. A fost ultimul meci amical din cantonamentul din Olanda, iar stelistii incheie astfel ambele stagii de pregatire fara nicio infrangere.

Formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf va reveni in tara pe 16 iulie, la o zi distanta de meciul din finala Cupei Ligii, cu Concordia Chiajna (17 iulie, ora 20:00).

Rezultatele inregistrate de Steaua Bucuresti in ambele cantonamente (Slovenia si Olanda):

Steaua Bucuresti - NK Turnisce (Slovenia) 7-0
Steaua Bucuresti - Dinamo Zagreb (Croatia) 0-0
Steaua Bucuresti - NEC Nijmegen (Olanda) 1-0
Steaua Bucuresti - RSCS Charleroi (Belgia) 3-0
Steaua Bucuresti - FK Krilia Sovetov Samara (Rusia) 1-0
Steaua Bucuresti - PAOK Salonic (Grecia) 4-3



Steaua invinge PAOK cu 4-3