FCSB

Steaua invinge Charleroi pe final de meci. Dubla reusita de Tudorie

Steaua a suferit in prima repriza a meciului amical cu belgienii de la Charleroi, dar s-a dezlantuit pe final si a castigat la pas, cu 3-0, prin golurile lui Hamroun si Tudorie (2). Acesta din urma ajunge la trei goluri in doua meciuri pe pamant olandez si arata o forma promitatoare pentru startul sezonului.

In prima repriza Steaua a avut o singura faza de gol la un sut trimis de Chipciu de la 30 de metri, balonul fiind respins cu greu de portarul advers.
 
Stanciu a cautat si el golul cu un sut din lovitura libera in finalul reprizei, insa mingea a trecut putin peste poarta.
 
Reghecampf i-a mai pastrat pe teren in debutul partii secunde doar pe Tamas si Tosca din primul 11 efectuand nu mai putin de noua modificari.
 
Hamroun a ratat o buna sansa in minutul 57, cand nu a prins poarta cu un sut din marginea careului.
 
Cei de la Charleroi au ratat o mare sansa de gol in minutul 61, cand mingea a lovit bara stelista.
 
Steaua a ratat cea mai mare ocazie in minutul 72 prin Ovidiu Popescu, a carui lovitura de cap din centrarea lui Hamroun a trecut putin peste poarta.
 
Primul gol al meciului a fost marcat de Hamroun patru minute mai tarziu cu un lob spectaculos peste portarul advers.
 
Tudorie a majorat avantajul Stelei cu trei minute inaintea finalului din pasa lui Aganovic, si tot fostul galatean a inchis tabela reusind dubla in minutul 89 la capatul unui contraatac. Astfel, fostul galatean ajunge la doua reusite pentru Steaua in cantonamentul din Olanda.
 
Laurentiu Reghecampf a inceput meciul de la Mierlo in urmatoarea alcatuire: Nita - Enache, Tamas, Tosca, Dan Popescu - Pintilii (cpt), Achim - Popa, Stanciu, Chipciu - Golubovic.
 
Pe banca de rezerve au luat loc: Cojocaru - Simion, Ovidiu Popescu, Hamroun, Tudorie, Sulley, Momcilovic, Aganovic, Vilceanu, Bourceanu.
 
Singurul absent din tabara Stelei a fost fundasul Varela, jucator care a acuzat o accidentare chiar inainte de meci si nu a mai facut parte din lot. Varela face in aceasta perioada obiectul unui posibil transfer.

Steaua intalneste duminica, 10 iulie, pe Krylia Sovetov Samara din Rusia in penultimul amical al verii.



Steaua invinge Charleroi pe final de meci. Dubla reusita de Tudorie