Premier League

Van Persie, jucatorul anului in Premier League

Atacantul Robin van Persie (Arsenal) a fost desemnat jucatorul anului în Anglia, duminica, la Londra, în cadrul unei gale organizata de Asociatia Fotbalistilor Profesionisti (PFA).
Olandezul de 28 de ani a marcat deja 27 de goluri în Premier League în acest sezon, cel mai bun al sau de la venirea la Arsenal în 2004.

"Daca alte persoane spun ca esti cel mai bun, este ceva special. Si mai ales când acest lucru este recunoscut de adversari. Este special pentru ca te confrunti în fiecare saptamâna si fiecare jucator face totul pentru a câstiga. Iar la final, daca ei au decis ca sunt cel mai bun, este o mare onoare. Însa fara coechipierii mei nu as fi putut face nimic. De exemplu, Theo Walcott mi-a dat mai mult de 12 pase decisive si îl apreciez foarte mult", a declarat Van Persie.

Kyle Walker (Tottenham) a primit trofeul de cel mai bun tânar jucator.

Echipa anului este urmatoarea: Joe Hart (Manchester City) - Kyle Walker (Tottenham), Vincent Kompany (Manchester City), Fabricio Coloccini (Newcastle), Leighton Baines (Everton) - David Silva (Manchester City), Yaya Toure (Manchester City), Gareth Bale (Tottenham), Scott Parker (Tottenham) - Robin van Persie (Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United).

Mediafax


Van Persie, jucatorul anului in Premier League