FCSB

Steaua il poate pierde in vara pe Arlauskis

Echipa din Ghencea a gasit in lituanianul Giedrius Arlauskis inlocuitorul perfect pentru Ciprian Tatarusanu, plecat in vara la Fiorentina.

Trebuie doar sa facem un scurt exercitiu de memorie de data recenta pentru a ne aminti de paradele lui Arlauskis in prima repriza a meciului cu Aalborg pentru a vedea cat de important este acesta pentru Steaua.

Numai ca oficialii stelisti l-au privit cu usoara neincredere pe lituanian in momentul in care l-au adus in Ghencea, oferindu-i un contract pe un singur an cu optiune de prelungire pentru inca un sezon.

Optiune pe care Arlauskis o poate foarte usor refuza in masura in care va avea o oferta superioara la finalul actualului sezon.

Agentul FIFA al jucatorului, Leonid Istrati, a confirmat interesul Stelei pentru prelungirea contractului lui Arlauskis si spune ca cele doua parti s-ar putea aseza in curand la masa negocierilor.

“Steaua ne-a facut cateva apropouri legate de prelungire, dar vedem ce se va intampla. Au aparut si cateva oferte interesante, dar Giedrius se simte foarte bine la Steaua. Este familia lui”, a spus Istrati la postul Look TV.



Steaua il poate pierde in vara pe Arlauskis