FCSB

Steaua i-a facut o propunere lui Tatarusanu

Clubul Steaua incearca pe ultima suta de metri sa-l intoarca pe portarul Ciprian Tatarusanu din dorinta acestuia de a pleca in vara si in acest sens i-a inaintat o oferta de prelungire a contractului.

"Tatarusanu e aproape plecat, dar a primit o oferta si din partea echipei noastre, ramane sa se hotarasca. Mai sunt cateva posturi pe care trebuie sa le acoperim, pentru ca va fi un sezon foarte greu, deoarece ne dorim sa ajungem in grupele Ligii Campionilor. Nu ma refer ca Steaua va vinde jucatori. Depinde si de ofertele care vor veni pentru anumiti jucatori", a spus Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, la Digi Sport.

In ceea ce priveste intaririle din perioada de vara, Reghecampf a fost cat se poate de categoric, anuntand ca nu este interesat de niciun judecator de la Dinamo sau de la o alta echipa din Liga 1.

"Am fost intrebat de multe ori ce jucatori imi plac din campionatului romanesc. Am spus ca imi plac jucatori de la Dinamo, dar niciodata nu s-a vorbit de vreun transfer. Noi nu ne-am dorit sa intram intr-un conflict cu cei de la Dinamo, am spus doar ca sunt niste jucatori care au calitati, asta nu inseamna neaparat ca ajung la Steaua", a completat Reghecampf.

In ultima vreme s-a creat o polemica intre cele doua rivale bucurestene pe tema George Tucudean, dupa ce Reghecampf a spus ca l-ar vrea la Steaua din vara.



Steaua i-a facut o propunere lui Tatarusanu