FCSB

Steaua forteaza aducerea lui Hamza

Ratat in vara, cand a semnat cu bulgarii de la Ludogoret Razgrad, tocmai echipa care a privat-o pe Steaua de o noua participare in grupele Champions League, atacantul tunisian Younes Hamza revine in atentia campioanei Romaniei.

Fara a se fi acomodat la sud de Dunare, unde a marcat doar cinci goluri in 21 de meciuri, Hamza ar agrea o revenire in Liga 1, desi in vara lui 2014 a ales oferta financiara mai consistenta venita din partea bulgarilor.

Jucatorul a fost prezent in Bucuresti si chiar s-a intalnit cu patronul Stelei, Gigi Becali, informeaza Digi Sport, iar fostul petrolist a asistat pe Arena Nationala la partida de campionat dintre Steaua si Petrolul, cand “gazarii” s-au impus cu 1-0 prin reusita lui Nepomuceno.

Hamza ar fi tentat sa investeasca intr-un club de noapte din Capitala, daca dam crezare sursei citata mai sus, astfel ca intentia sa de a semna cu Steaua prinde tot mai mult contur.

Hamza face parte alaturi de Teixeira si Bokila din marile ambitii ale lui Gigi Becali de a construi in vara o echipa competitiva prin care sa atace din nou grupele Champions League.

Pana atunci insa, Steaua are parte de propriile ei framantari interne, scaunul lui Costel Galca fiind tot mai subred dupa ce echipa din Ghencea a mai ramas cu doar doua puncte avans in fata urmaritoarei ASA Tg.Mures.



Steaua forteaza aducerea lui Hamza