FCSB

Gebhart a debutat la Steaua in egalul cu Djurgardens

Steaua a incheiat la egalitate amicalul sustinut, joi seara, contra suedezilor de la Djurgardens, dupa ce in prima repriza campioana Romaniei a condus cu 2-0.

Laurentiu Reghecampf a folosit o formula noua, un 4-1-4-1, prin care le-a facut loc in linia de mijloc lui Hamroun, Popa, Stanciu si Chipciu. Un singur mijlocas la inchidere in persoana lui Pintilii si un varf impins, Marica.

Steaua a inceput tare amicalul cu Djurgardens si la jumatatea primei reprize ros-albastrii aveau deja 2-0 pe tabela.

Varela a deschis scorul in minutul 4 cu o lovitura de cap la primul corner al meciului din centrarea lui Stanciu, iar Hamroun a facut 2-0 cu un sut la coltul lung in minutul 22. Mingea a intalnit bara in drum spre poarta.

Djurgardens a redus rapid din diferenta la doar patru minute dupa reusita lui Hamroun prin Olunga la o eroare defensiva comisa de Varela.

Extrem de sters in primele 45 de minute, Marica i-a lasat locul in teren pentru repriza a doua lui Gebhart, mijlocasul german care si-a facut debutul la Steaua.

Pe parcurs au mai intrat Muniru, Momcilovic, Carp, Bawab, Mihalcea si Rapa.

Djurgardens a egalat in minutul 53 prin Bertsen cu un sut din afara careului, un sut care l-a surprins pe Cojocaru putin iesit din poarta.

Steaua a inceput in formula: Cojocaru - Papp, Tamas, Varela, Tosca - Pintilii - Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun - Marica.

Sambata de la ora 14:45 Steaua o intalneste pe Trencin din Slovacia, adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, in ultimul amical al iernii.



Gebhart a debutat la Steaua in egalul cu Djurgardens