FCSB

Steaua cucereste Cupa Ligii dupa 3-0 cu Pandurii

Steaua a castigat, miercuri seara, primul trofeu din acest sezon dupa ce a invins echipa Pandurii Tg.Jiu, cu 3-0, in finala disputata pe Arena Nationala. Meciul a fost live text pe onlinesport.ro

Golurile formatiei din Ghencea au fost marcate de Iancu in minutul 3 din lovitura de la 11 metri, Chipciu in minutul 54 si Tucudean din pasa lui Chipciu in minutul 67.

Partida a inceput practic de la 1-0 pentru Steaua dupa ce Breeveld a fost faultat in careu din spate de Ungurusan. Iancu si-a asumat responsabilitatea transformarii loviturii de la 11 metri si a marcat impecabil cu un sut imparabil.

Cei de la Pandurii au echilibrat treptat meciului si Nita, titularul surpriza din poarta Stelei, a iesit ideal pe o centrare in minutul 13 si a respins mingea de pe capul lui Matulevicius.

Sase minute mai tarziu Nicoara a patruns pe partea stanga in careul stelist si a cautat coltul scurt cu un sut in forta. Mingea a trecut putin pe langa poarta aparata de Nita.

Acelasi Nicoara a ratat o buna sansa de gol in minutul 23 pe contraatac, Nita respingand acrobatic mingea trimisa de jucatorul gorjean.

Prima repriza s-a incheiat cu o noua faza periculoasa la poarta Stelei, Luchin respingand providential din sase metri centrarea care-l cauta pe Matulevicius.

Steaua a inceput in forta partea secunda si a ratat. Mai intai Tucudean a reluat cu capul de langa poarta, pentru ca la faza imediat urmatoare Chipciu sa suteze in Mingote, mingea iesind apoi in corner.

In minutul 48 acelasi Tucudean a irosit o noua ocazie din 2-3 metri dupa o centrare de pe partea stanga.

Ocazia stelistilor a fost aproape sa se razbune in minutul 51 in urma unui corner de pe stanga. Mingea a ajuns la Momcilovic, insa acesta nu a nimerit cadrul portii din cativa metri.

Dupa alte trei minute Chpciu a majorat avantajul Stelei cu un sut sub bara din interiorul careului dupa o pasa venita de la Popa din partea dreapta.

Steaua a inchis meciul inca din minutul 67 prin Tucudean, acesta indeplinind o simpla formalitate din sase metri dupa o pasa a lui Chipciu.

Foto: LPF



Steaua cucereste Cupa Ligii dupa 3-0 cu Pandurii