FCSB

Steaua castiga cu 7-0 primul amical al verii

Victorie la scor fluviu pentru Steaua in primul amical al cantonamentului de vara din Slovenia, un succes obtinut cu 7-0 in fata celor de la NK Turnisce (liga a 3-a slovena).

Jugurtha Hamroun a deschis scorul in minutul 35 dintr-o lovitura libera de la marginea careului, dupa care trei minute mai tarziu Bojan Golubovic marca primul sau gol la Steaua.

Scorul pauzei, 3-0, a fost stabilit de Enceanu la chiar ultima faza de joc.

Proaspat sositul Vlad Achim a inscris pentru 4-0 in minutul 65 cu o reluarea din careul mic, dupa o faza in care sutul lui Vilceanu a fost respins de un fundas pana la mijlocasul provenit de la FC Voluntari.

Sulley Muniru a ridicat scorul la 5-0 dupa alte trei minute, pentru ca Mihalcea sa faca 6-0 dintr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el a obtinut-o in minutul 79.

Scorul final a fost stabilit de Stefanescu cu sapte minute inaintea finalului, acesta fiind introdus pe parcursul reprizei secunde.

Laurentiu Reghecampf a folosit doua formule diferite pentru cele doua reprize.

PRIMA REPRIZA
Florin Nita - Gabriel Simion, Gabriel Tamas (cpt), Alexandru Tudorie, Marko Momcilovic - Alexandru Bourceanu, Ovidiu Popescu - Rares Enceanu, Jugurtha Hamroun, Mihai Mario - Bojan Golubovic.

A DOUA REPRIZA
Cojocaru Valentin - Gabriel Enache, Fernando Varela (cpt), Alin Tosca, Dan Popescu, Sulley Ali Muniru - Vlad Achim, Adnan Aganovic - Robert Vilceanu, Cristian Ontel, Vlad Mihalcea.

Meciul urmator va avea loc marti, la ora 17:30, impotriva celor de la GNK Dinamo Zagreb.

 



Steaua castiga cu 7-0 primul amical al verii