FCSB

Steaua Bucuresti, prima victorie din 2015

Steaua Bucuresti a castigat miercuri seara a doua partida amicala a anului, 2-0 cu elvetienii de liga secunda Biel Bienne. 

Golurile au fost marcate de Adi Popa - un sut de la 16 metri, si Keseru care a finalizat in plasa dupa ce portarul advers respinsese in fata. Ambele goluri au fost marcate in repriza a doua. 

In primul meci din 2015 Steaua pierduse cu Borussia Dortmund cu 1-0. 

Steaua a inceput cu: Arlauskis - Matei, Luchin, Tosca, Latovlevici - Breeveld, Prepelita (capitan) - Chipciu, Neagu, Enceanu - Rusescu. 

In partea secunda, antrenorul Costel Galca i-a scos pe Enceanu, Breeveld, Neagu, Chipciu si Rusescu pentru a-i aduce pe teren pe Popa, Bourceanu, Tanase, Stanciu si Keseru.

Cojocaru si Vilceanu au fost menajati, din cauza racelii, in timp ce Papp nu a fost trecut pe foaia de joc. Filip, Iancu si Tamas se afla in continuare in programul de pregatire separata, acestia revenind dupa accidentari mai vechi.

Delegatia Stelei va reveni joi, la ora 14:00, in Bucuresti, acolo unde elevii lui Constantin Galca vor avea parte de doua zile libere, urmand ca duminica dimineata, in jurul orei 11:00 sa se plece in al doilea cantonament al iernii, din Antalya.



Steaua Bucuresti, prima victorie din 2015