FCSB

Steaua are de incasat 10 milioane de euro. Becali: "Banii ii iau eu"

Gigi Becali a anuntat, marti, ca este dispus sa cedeze Steaua inapoi Ministerului Apararii Nationale, dar nu o va face oricum, ci va opri o serie de jucatori si toti banii care trebuie incasati pana la 1 iulie 2016.

"Am acum zece milioane de incasat, pana la 1 iulie, la anul. Cum din ce? Gardos, Keseru, Sanmartean cu Szukala, un milion jumatate din drepturile de televizare, 5-600 de mii din sponsori, inca un milion jumatate, UEFA inca un milion doua sute, ca am participat in cupele europene. Sunt zece milioane, siguri. Nu-i dau banii astia, sa nu creada ministrul ca dau banii astia. Ii iau eu, ca dividende. Lor le dau echipa cu o luna si cam jumatate neplatite slariile", a spus Becali intr-o conferinta de presa.

Becali a mai spus ca l-a sunat pe ministrul Mircea Dusa, dar ca acesta nu i-a raspuns la telefon.

"Le-o dau cu coeficient UEFA, ca ei o distrusesera, nici nu mai stiam de cupele europene, si le-o dau si cu jucatori in Divizia A. Dar le-o dau in iarna. L-am sunat pe ministru. Nu raspunde. E un om de mare calitate, dar, sa ma scuze, nu are putere. Ca sa fii ministru trebuie sa ai putere. Pai raspunde-i lui Becali, daca tot ai zis ca faci echipa", a mai spus acesta.

Potrivit calculelor sale, Becali spune ca a adus Romaniei peste 150 milioane de euro de cand a preluat si a investit la Steaua.

"Am adus 150 de milioane aproximativ bani din Europa fara sa vand nimic din patrimoniul Romaniei, un teren, o cladire. I-am bagat in circuitul economic al Romaniei, am platit taxe si impozite de aproximativ 50 de milioane la statul roman. Eu, un singur om, spuneti-mi altul!", a adaugat Becali.



Steaua are de incasat 10 milioane de euro. Becali: "Banii ii iau eu"