FCSB

Steaua amenintata cu falimentul daca nu trece de Partizan

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se teme de dubla pe care Steaua o va disputa contra sarbilor de la Partizan Belgrad si anunta vremuri grele pentru echipa lui Mirel Radoi in eventualitatea unei eliminari.

"Nu stiu daca Steaua are echipa sa o bata pe Partizan, iar Gigi (n.r.-Becali) cred ca a glumit cand a spus ca aceasta este cea mai buna echipa a Stelei", a spus Dragomir la Dolce Sport.

"Sunt unii la Steaua care n-au nicio treaba cu fotbalul, dar sa vedem ca acum a mai venit si Alcenat asta", a completat Dragomir.

Recunoscut pentru rolul de prezicator al fotbalului romanesc, Dragomir anunta un viitor sumbru pentru Steaua in eventualitatea nefericita a unei elminari in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

"Va urma un dezastru din toate punctele de vedere pentru Steaua. Mai rau chiar si decat insolventa, adica falimentul", crede Dragomir.

"Premonitiile" lui Dragomir sunt cunoscute pentru gradul covarsitor in care nu se implinesc. Insa, despre insolventa a vorbit Gigi Becali pentru prima oara dupa ce Steaua a eliminat-o pe Trencin in Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

La acel moment, Becali a spus ca echipa mai are 10 milioane de euro in cont si, daca nu inmulteste banii prin perfoemante, clubul va intra in insolventa atunci cand acei bani se termina, el neffind dispus sa mai investeasca suplimentar.



Steaua amenintata cu falimentul daca nu trece de Partizan