FCSB

Steaua afla astazi decizia TAS in cazul lui Gabi Muresan

Tribunalul de Arbitraj Sportiv va judeca astazi plangerea Stelei in cazul jucatorului Gabi Muresan (ASA Tg. Mures), cel care l-a accidentat grav pe Raul Rusescu si nu a fost suspendat in Romania. 

Cazul Steaua vs. Gabi Muresan se afla programat astazi spre judecare, pe lista de sedinte a TAS.

Stelistii doresc ca Muresan sa fie suspendat pe durata mai multor etape, dupa ce aproape l-a lasat chior pe Raul Rusescu. 

Muresan a scapat in Romania fara pedeapsa, desi initial Federatia Romana de Fotbal (FRF) ii acordase 16 etape de suspendare. Ulterior, FRF a revenit asupra deciziei si a anulat complet sanctiunea. Raul Rusescu a fost socat de anularea totala a pedepsei.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, anunta dupa anularea suspendarii ca va cere masuri drastice contra celor care au decis acest lucru, insa nu s-a intamplat absolut nimic in Federatie in acest sens, din noiembrie 2014 si pana acum.

Dupa anularea suspendarii, singura cale de atac pentru Steaua a ramas TAS. Clubul roman spera ca Muresan sa fie pedepsit cu o supendare drastica, asa cum trebuie, desi in Romania cei din Targu Mures si cei de FRF au cazut la pace. Ar fi prima bila neagra pentru FRF, daca TAS va decide o suspendare, ceea ce va insemna ca forul lui Burleanu se afla pe urmele lui Mircea Sandu, cel care hotara abuziv, pe interese, vadit in dauna legii. 



Steaua afla astazi decizia TAS in cazul lui Gabi Muresan