FCSB

Sfaturi de la Reghecampf pentru calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor

Laurentiu Reghecampf este de parere ca oficialii Stelei trebuie sa intareasca lotul inca din aceasta iarna pentru a putea incerca din nou in vara anului viitor calificarea in grupele celei mai importante competitii europene.

“Sa formeze un grup foarte puternic, sa intareasca echipa si aduca jucatori pe posturile unde au probleme. Va fi foarte greu si la anul sa se califice in grupele Champions League”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Fostul tehnician stelist mai spune ca Steaua a avut rezultate mixte in aceasta prima parte a sezonului si parcursul intern este total diferit de cel extern.

“Sunt doua lucruri diferite. In campionat Steaua joaca foarte bine si castiga toate meciurile. Au inceput bine si in Europa League, dar din pacate n-au reusit sa se califice in primavara europeana”, a mai spus Reghecampf.

Revenind in prezent, actualul antrenorul echipei saudite Al Hilal a comentat: “Este un moment dificil, iar cei care conduc echipa trebuie sa traga anumite concluzii si sa pregateasca sezonul urmator. Acum este momentul sa intareasca echipa si sa formeze un lot puternic”.



Sfaturi de la Reghecampf pentru calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor