FCSB

Semne in Ghencea pentru inlocuirea lui Costel Galca

Un singur punct a obtinut Steaua in ultimele doua etape, iar jocul echipei din Ghencea este unul din ce in ce mai slab de la meci la meci. Costel Galca acuza absentele din lot, insa pe la colturi se vorbeste despre o posibila inlocuire a acestuia chiar inaintea finalului sezonului.

Zvonurile sunt alimentate si dupa ce fostul antrenor Laurentiu Reghecampf a petrecut sarbatorile pascale in compania patronului Gigi Becali la malul marii, unde cei doi au luat parte si la un botez al familiei lui Teia Sponte.

Un fost stelist, Gabi Balint, vorbeste la randul sau despre posibilitatea inlocuirii lui Galca inaintea finalului de sezon chiar cu Reghecampf, omul considerat de Becali ca fiind potrivit pentru a crea un soc la echipa si a forta obtinerea celor trei trofee pentru care lupta Steaua.

Scenariul este unul cat se poate de realizabil, daca tinem cont ca Becali a transmis deja un ultimatul lui Galca, acesta ramanand la echipa doar in masura in care va castiga urmatoarele trei meciuri.

“Daca va fi schimbat Costel, va fi adus Reghe. Va veni in prima faza pana in vara, sa salveze finalul, apoi ramane de vazut”, s-a exprimat Balint la Digi Sport.

Primul examen pentru Galca din seria celor trei este duminica seara pe teren propriu contra lanternei Otelul Galati, echipa care nu a castigat niciunul din ultimele sapte meciuri.

Steaua mai pastreaza doar doua din cele sapte puncte avans in fata celor de la ASA Tg.Mures, iar lupta pentru titlu este mai incinsa ca oricand.



Semne in Ghencea pentru inlocuirea lui Costel Galca