FCSB

Scandal in familia Becali: Gigi din nou la cutite cu Giovanni

Cei doi veri Becali care au stat multi ani certati din cauza fotbalului au ajuns sa se invrajbeasca din nou, de acesta data dupa gratii, din cauza unui transfer realizat de Steaua in vara acestui an.

Steaua l-a transferat pe fundasul Florin Gardos la Southampton contra sumei de 7 milioane de euro, iar Giovanni a impus la vremea respectiva un comision de un milion de euro.

Timpul a trecut si Giovanni a asteptat in zadar primirea milionului de euro, iar Gigi a rabufnit la Poarta Alba, unde se afla incarcerat pentru condamnarile primite in dosaul Valiza si cel al sechestrarii de persoane.

"Ce vrea, ba, ala? Pai, ala e comision? Imi cere un milion de euro. Pai eu il vindeam oricum pe Gardos. Nu ii dau atatia bani", ar fi fost mesajul trimis de Gigi Becali, prin intermediari, lui Giovani, anunta wowbiz.ro

Relatia celor doi veri Becali a mai fost tensionata la inceputul aventurii lui Gigi in fotbal, prezenta acestuia la Steaua aprinzand conflictul cu Giovanni si Victor, la vremea respectiva oamenii de casa ai clubului Dinamo.



Scandal in familia Becali: Gigi din nou la cutite cu Giovanni