FCSB

Rusescu, socat de reabilitarea lui Muresan

Atacantul stelist Raul Rusescu s-a declarat socat dupa ce mijlocasul Gabi Muresan de la ASA Tg.Mures a scapat de suspendarea de 16 etape pe care o primise dupa faultul grosolan petrecut in timpul meciului direct din campionat.

"Sunt socat de decizia Comisiei de Recurs si consider ca nu este normal ca in 2014 sa fie tolerate asemenea acte de indisciplina. Din pacate, s-a creat un precedent periculos pentru toti jucatorii de fotbal. Nu pot si nu am cum sa fiu de acord cu aceasta decizie. Din pacate pentru mine si pentru familia mea, am trecut prin momente foarte dificile. Inca nu pot sa estimez data cand voi redeveni un om normal si cand voi putea sa imi desfasor activitatea fara probleme. Este regretabil ca s-a ajuns in aceasta situatie", a declarat Rusescu, pentru site-ul oficial al FC Steaua.

Site-ul clubulu din Ghencea a mai publicat si o radiografie care arata cum jucatorului Raul Rusescu i-a fost introdusa o placuta de titan in zona craniului dupa fractura de orbita suferita la Targu Mures.

sursa foto: www.facebook.com/FCSBOfficial



Rusescu, socat de reabilitarea lui Muresan