FCSB

Rusescu, egalul lui Hagi la numarul de goluri la Steaua

Atacantul Raul Rusescu a promis inaintea meciului ca-si va lua revansa in fata celor de la Rio Ave si s-a tinut de cuvant cu doua goluri spectaculoase prin care l-a egalat pe Gheorghe Hagi.

Atacantul stelist a deschis scorul cu o frumoasa lovitura de cap din centrarea lui Latovlevici si tot el a majorat diferenta in finalul primei reprize cu un sut la coltul lung din marginea careului.

Prin cele doua goluri ale sale Rusescu l-a egalat pe Gheorghe Hagi la numarul de goluri marcate in tricoul Stelei in cupele europene.

“Este o onoare pentru mine sa fiu la egalitate cu Hagi. Sunt bucuros ca am castigat un meci destul de dificil. Rio Ave, un adversar dificil care in repriza a doua ne-a facut sa intram in jocul lor”, a declarat Rusescu dupa meci.

Acesta a mai spus ca personal si-a luat revansa in fata celor de la Rio Ave, in fata carora pierduse doua semifinale sezonul trecut in Portugalia pe cand evolua pentru Sporting Braga.

Staeua s-a impus in final cu 2-1 dupa o repriza a doua in care cei de la Rio Ave au pus serioase probleme la poarta lui Arlauskis.



Rusescu, egalul lui Hagi la numarul de goluri la Steaua