FCSB

Reghecampf va sta in tribuna la meciul cu Pandurii: "Va fi un meci pe viata si pe moarte"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a anuntat ca pana la urma va respecta regulamentul si va sta in tribuna la meciul de duminica seara cu Pandurii.

Aceasta dupa ce Reghecampf anuntase, in contextul ridicarii suspendarii omologului sau Edi Iordanescu, ca intentioneaza sa stea si el pe banca, desi mai are o etapa de suspendare.

“O sa stau in tribuna, nu stau pe banca asa cum am zis. Nu cred ca mai are rost sa comentam ce s-a intamplat la Comisia de Disciplina. Pentru mine lucrurile sunt clare. In Romania este posibil orice”, a declarat Reghecampf intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai spus ca jucatorii sai trebuie sa treaca peste meciul cu Pandurii si sa obtina cele trei puncte in pofida absentelor importante.

“Sper ca jucatorii sa fie mult mai concentrati, sa trecem peste acest meci si sa ne pregatim de urmatorul sezon. Ramane amaraciunea titlului ratat si nu sunt resemnat deloc. Sunt doar linistit”, a mai spus Reghecampf.

In ceea ce priveste meciul cu Pandurii tehnicianul Stelei considera ca “va fi pe viata si pe moarte”.

“Adversarul nostru va fi foarte motivat pentru ca poate termina pe locul doi in campionat. Noi vrem sa ne facem o echipa puternica si sa ne indeplinim obiectivele, care an de an sunt campionatul si calificarea in grupele competitiilor europene”, a mai spus antrenorul echipei Steaua, ocupanta locului doi in clasamentul Ligii 1.



Reghecampf va sta in tribuna la meciul cu Pandurii: "Va fi un meci pe viata si pe moarte"