FCSB

Reghecampf: "Uneori e bine sa arati nuiaua". Cum si-a motivat jucatorii la pauza cu Osmanlispor

Reghecampf a explicat schimbarea lui Enache la pauza, jucator care a facut o prima repriza slaba si a fost serios fluierat de fani in drumul spre cabine, si a povestit la conferinta de presa dupa meci ce le-a spus jucatorilor sai pentru a-i motiva pentru repriza secunda.

“Nu doar Enache si cred ca intreaga echipa nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in prima repriza. Mie imi pare foarte rau pentru el, un jucator polivalent care poate juca ambele pozitii pe dreapta. De multe ori este bine sa arati nuiaua pentru a intelege ce este mai bine. Am fost fortati sa-l introducem pe Golubovic, care s-a batut pentru fiecare minge si ma bucur pentru el. Intodeauna ma gandesc pentru binele echipei si nu ma gandesc cand schimb un jucator ca acela nu are valoare, ci ma gandesc sa-l ajut. Tin foarte mult la jucatori, avem o relatie foarte buna si nu avem nicio problema. Tosca a facut astazi un meci foarte bun”, a spus Reghecampf.

“In general la pauza nu poti discuta foarte multe lucruri. Pauza este pentru a motiva jucatorii si a puncta anumite lucruri. Le-am spus un singur lucru, ca mai slab decat am jucat in prima repriza n-am putea sa o facem. Le-am mai spus sa luam fazele unu contra unu pentru ca avem jucatori de calitate. In partea secunda am avut cateva momente foarte bune, un penalty clar care nu ni s-a dat. Important este ca dupa 90 de minute am castigat si reactia jucatorilor a fost foarte buna”, a adaugat tehnicianul stelist.



Reghecampf: "Uneori e bine sa arati nuiaua". Cum si-a motivat jucatorii la pauza cu Osmanlispor