FCSB

Reghecampf se teme de penalty-uri in meciul de Cupa Romaniei cu Foresta

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a declarat ca isi doreste sa evite surpriza joi seara si meciul cu Foresta Suceava din 16-imile Cupei Romaniei sa nu ajunga la loviturile de departajare.

“Va fi un meci greu, un meci de lupta, mai ales tinand cont de starea terenului. Am inteles ca ploua si ca terenul nu este foarte bun. Cine se va adapta mai bine la conditiile de maine seara (n.r. - joi), acea echipa va castiga”, a declarat Laurentiu Reghecampf intr-o conferinta de presa.
 
In alta ordine de idei, tehnicianul stelist a mai spus ca obtinerea Cupei Romaniei se numara printre obiectivele Stelei in acest sezon.
 
“Cupa este o competitie pe care vrem sa o castigam, dar incercam sa le dam sanse si celor care au jucat mai putin. Nita nu a aparat la Targu Mures si probabil va fi pe teren joi seara. Sper sa nu avem surpriza sa ajungem la penalty-uri. Daca am fi eliminati, n-ar fi un dezastru. La fotbal se poate intampla orice, dar eu nu ma gandesc asa departe”, a mai afirmat Reghecampf.
 
Meciul Foresta Suceava-Steaua se va disputa joi seara de la 21:30 cu casa inchisa, publicul local luand cu asalt casele de bilete.



Reghecampf se teme de penalty-uri in meciul de Cupa Romaniei cu Foresta