FCSB

Reghecampf, prima conferinta dupa infrangerea cu Dinamo: "Nu ne explicam ce s-a intamplat"

Laurentiu Reghecampf a vorbit, sambata dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa despre infrangerea suferita de Steaua in derby-ul cu Dinamo, dar si despre meciul cu Pandurii de duminica seara, o partida a redresarii pentru liderul campionatului.

“Vad acest meci cu Pandurii oricare alt meci de campionat. Pentru noi va fi un meci dificil pentru ca am pierdut meciul cu Dinamo, un meci pe care n-aveam voie sa-l pierdem. Va fi un meci dificil cu o echipa care n-are nimic de pierdut, vor veni sa joace fotbal, ambitia lor e mare. Si ambitia jucatorilor nostri va fi una pe masura. Trebuie sa incepe sa castigam meciurile din campionat, trebuie sa muncim mai mult”, a spus Reghecampf.

“La meciul cu Dinamo am avut cifre bune, trebuia sa primim al doilea penalty. Au fost acele zece minute si nu ne putem explica ce s-a intamplat. Cred ca trebuie sa fim mult mai atenti si sa analizam ce am jucat noi. Cred ca Steaua doar cateva partide nu a jucat la un nivel bun, cu Manchester si cu CFR Cluj acasa. In rest am fost echipa care am jucat, ne-am creat ocazii, insa nu am reusit sa marcam. In mare sunt multumit de ceea ce fac jucatorii pe teren, deocamdata acesta este nivelul nostru. Avem foarte multe accidentari”, a declarat antrenorul stelist.

Atmosfera dupa derby

“La Steaua atmosfera este foarte proasta cand pierdem mai ales cu Dinamo. In ultimele zile am reusit sa vorbim cu jucatorii si sa-i facem sa uite aceasta infrangere. Sper sa vedem jucatori mult mai liberi si consistenti pe teren. Ma astept de la ei sa faca lucruri normale. Nu este usor sa joci la Steaua, sa-ti doresti sa castigi an de an trofee”, a spus Reghecampf.

“Ne intrebam si noi, nu are nicio logica. Nu exista echipa care sa aiba conditiile noastre, avem jucatori foarte buni, salarii platite la timp, dar cand nu poti marca din 4-5 metri normal ca sunt niste blocaje si trebuie sa gasim remediu. Sunt momente cand ei nu se recunosc, dar intotdeauna la Steaua va exista aceasta presiune. O face media, patronul care investeste foarte multi bani”, a mai spus Reghecampf.



Reghecampf, prima conferinta dupa infrangerea cu Dinamo: "Nu ne explicam ce s-a intamplat"