FCSB

Reghecampf: "Nu va fi o tragedie daca nu castigam cu Dinamo"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit marti intr-o conferinta de presa despre derby-ul de miercuri seara cu eterna rivala Dinamo.

"Va fi un meci ca oricare altul. Sunt convins ca atmosfera pe Arena Nationala va fi una foarte frumoasa si acestea sunt meciuri pe care jucatorii doresc sa le castige", a spus Reghecampf.

"Cred ca rezultatele Stelei impotriva lui Dinamo sunt pozitive. E clar ca ne dorim sa castigam, insa aceste meciuri au o incarcatura speciala si nu poti spune niciodata cine e castigator. Daca nu vom castiga acest meci si-l vom termina la egalitate, nu va fi niciun fel de tragedie. O sa le gasim adversarilor punctele slabe", a adaugat tehnicianul stelist.

In alta ordine de idei, Reghecampf a comentat critic si anumite luari de pozitie din partea lui Gabi Balint, analist tv la un post de sport.

"Sa fie sanatosi cei carora nu le convine ce se intampla la Steaua. Din comentariile pe care le face Gabi Balint ai crede ca e un mare antrenor, dar rezultatele sustin altceva", a spus Reghecampf.



Reghecampf: "Nu va fi o tragedie daca nu castigam cu Dinamo"