FCSB

Reghecampf: “Nu le pun haltere in spate jucatorilor”

Intr-o conferinta de presa la care a participat sambata antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf a vorbit despre relatia pe care o are cu jucatorii sai si despre metodele de antrenament, dezmintind speculatiile conform carora si-ar fi fortat jucatorii cu antrenamente fizice.

“Cred ca trebuie sa avem rabdare, incercam sa formam o echipa. Nu le pun nicio presiune. Nu le pun halterele in spate si ii trimit acasa cu ele asa. N-avem nicio problema la nivelul conducerii, toti oamenii sunt uniti si toti incercam sa formam o echipa. Am avut si foarte mult ghinion in ultima perioada”, crede Reghecampf.

“O echipa precum Steaua nu are cum sa faca antrenamente de forta cand joci din trei in trei zile. Jucatorii trebuie sa se obisnuiasca cu performanta si acest lucru il cere patronul echipei, sa fie disciplina si jucatorii sa munceasca mai mult. Este nevoie de un proces de timp pentru ca jucatorii sa se obisnuiasca.  Jucatorii trebuie sa inteleaga ca avem un program, la 9 seara sa puna benzina, la 11 sa fie in pat”, a mai spus antrenorul Stelei.

In ceea ce priveste lupta pentru campionat, tehnicianul stelist crede ca rabdarea va decide castigatoarea titlului din acest sezon.

“Meciurile pana in playoff au mai putina importanta, acolo va fi bataia cea mare. Nu conteaza cine e pe primul loc si pe locul doi. Trebuie sa avem rabdare. Clubul care va avea rabdarea cea mai mare, acela va castiga campionatul”, spune Reghecampf.



Reghecampf: “Nu le pun haltere in spate jucatorilor”