FCSB

Reghecampf nu intelege ce s-a intamplat cu Vaslui: "Nu e normal"

Laurentiu Reghecampf a vorbit dupa infrangerea cu Vaslui si a incercat sa explice cauzele esecului pe care Steaua l-a suferit pe teren propriu in meciul de vineri seara.

“Am facut un meci slab si nu ne-am creat foarte multe ocazii. A fost si aceasta atmosfera inaintea meciului si sincer eu nu inteleg. Vin cu echipa de juniori, vin cu echipa mare, intarzie meciul, pe noi nu ne anunta nimeni. Nu stiu...Ok, incerc sa uit acest meci. Noi trebuie sa analizam ce am facut noi si mai putin adversarul. Sper ca pe viitor cei care se ocupa de fotbal nu vor mai permite sa se intample astfel de lucruri. Nu este in regula pentru un meci de fotbal dintr-un campionat mediatizat. Foarte multi oameni se uita la fotbal si este pacat ca se intampla acest lucru. Noi am incalzit echipa, apoi a trebuit sa incepem cu zece minute mai tarziu”, a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Tehnicianul stelist a mai dezvaluit ca o parte dintre jucatorii sai au acuzat o stare de rau si ca acest lucru si-a pus amprenta asupra jocului.

“Noi am avut o alta problema. Jumatate din echipa de baza s-au imbolnavit. Popa, Tanase, Parvulescu, Chipciu au luat un virus, au stat numai la toaleta si au avut o stare proasta. Speram sa-i refacem pe baieti pana joi cand intalnim Dinamo in Cupa Romaniei”, a declarat Reghecampf.



Reghecampf nu intelege ce s-a intamplat cu Vaslui: "Nu e normal"