FCSB

Reghecampf nu are emotii in privinta titlului: “Steaua are valoare. Este cea mai puternica”

Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, considera ca echipa din Ghencea ramane favorita la titlu in pofida pierderii de teren in fata celor de la ASA Tg.Mures. De la un avans de sapte puncte, Steaua mai pastreaza doar doua dupa ce in ultimele doua etape a obtinut un singur punct.

“Nu am nicio emotiei si i-am spus si patronului echipei. Steaua este mai valoroasa decat celelalte echipe si stie sa se descurce in momentele dificile. Nu inseamna ca nu trebuie sa scoatem in evidenta ceea ce au facut cei de la Targu Mures. Steaua are insa un program mai usor si o valoare mai mare”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf mai crede ca nu plecarile de jucatori de la Steaua a dus la scaderea jocului in acest sezon.

“Cand primesti o oferta nu ai cum sa te opui. Acesta este cursul vietii. Toti cei de la Steaua si-au facut viata grea. Au avut multe puncte avans, dupa care au avut un moment de ratacire, dar ei au pierdut punctele si tot ei trebuie sa le faca la loc. Steaua este o echipa foarte puternica, majoritatea jucatorilor de acolo sunt jucatori de echipa nationala.”, a compltat Reghecampf.

Fostul si posibilul viitor antrenor al Stelei mai este de parere ca problemele cu sigla si numele echipei se vor rezolva cu rabdare.

"Eu sunt sigur ca problemele se vor rezolva. Trebuie putina rabdare, a fost o neintelegere. Acum a iesit patronul echipei si se poate ocupa. Sunt sigur ca singurul om care va licita va fi patronul echipei, Gigi Becali", mai spune Reghecampf.

Acesta a evitat sa abordeze subiectul unei posibile reveniri la Steaua din vara, asa cum se speculeaza in prezent.

"Sunt subiecte despre care nu pot sa vorbesc", s-a rezumat la a spune Reghecampf.



Reghecampf nu are emotii in privinta titlului: “Steaua are valoare. Este cea mai puternica”