FCSB

Reghecampf: "N-ar fi un dezastru sa nu ne calificam"

Laurentiu Reghecampf regreta ca Steaua n-a reusit sa castige cu FC Zurich joi seara si crede ca o posibila necalificare in primavara n-ar trebui primita ca un dezastru, ci mai degraba ca o dezamagire.

"Avem deocamdata foarte multe probleme de efectiv si sunt sigur ca vom fi mai puternici. Trebuie sa mergem la Zurich sa castigam. Cred ca nu trebuie sa ne uitam la faptul ca cei de la Zurich joaca in liga a doua. Si-au pastrat tot lotul, este o echipa puternica, masiva, si probabil in retur vor intra si ceilalti. Avem puterea sa mergem acolo si sa castigam", a declarat Reghecampf dupa meci.

"Ma bucur ca a marcat Golubovic si imi pare rau ca nu am reusit sa luam toate punctele. Ma bucur pentru ca este un baiat foarte serios, munceste mult. Trebuie sa ne gandim la ce facem in campionat. Nu cred ca va fi un dezastru sa nu ne calificam in primavara europeana. Va fi o mare dezamagire, dar trebuie sa muncim mai mult", a adaugat antrenorul stelist.

Steaua a remizat cu Zurich, scor 1-1, in etapa a 3-a din grupele Europa League. In urma acestui rezultat Steaua ajunge la doua puncte si ramane pe ultimul loc la trei puncte de prima clasata Villarreal.



Reghecampf: "N-ar fi un dezastru sa nu ne calificam"