FCSB

Reghecampf, multumit de egalul cu Sparta: "Sa fim atenti, mai e un meci"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, s-a declarat multumit de rezultatul de 1-1 scos de ros-albastri, marti seara, in deplasare cu Sparta Praga si spune ca mai este un meci de jucat pentru a obtine calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor.

"Este un rezultat foarte bun, dar mai e un meci de jucat. Cred ca baietii au facut un meci foate buna. Trebuie sa fim atenti la fezele fixe si ramanem concentrati. Mai e un meci de jucat", a spus Reghecampf la postul sport.ro

Reghecampf spera ca la meciul retur publicul de pe Arena Nationala sa-si aduca un aport consistent la obtinerea calificarii si a lamarit situatia lui Bourceanu, jucator care nu a fost nici macar trecut pe foaia oficiala de joc la Praga.

"Sper sa avem cat mai multi fani la retur pe Arena Nationala. Vom ajunge cel putin in grupele Europa League daca trecem de Sparta. Bourceanu se afla in discutii cu o echipa si a fost decizia noastra. Din playoff va reveni alaturi de noi", a adaugat Reghecampf.

Steaua a remizat in deplasare cu Sparta Praga, scor 1-1, dupa ce a fost condusa la pauza. Stanciu a egalat dintr-o lovitura libera in minutul 75.



Reghecampf, multumit de egalul cu Sparta: "Sa fim atenti, mai e un meci"