FCSB

Reghecampf isi pregateste revenirea la Steaua: "Echipa are nevoie de un soc"

Zilele lui Costel Galca sunt numarate pe banca Stelei si nu doar pentru ca echipa mai are doar un punct avans in fruntea clasamentului din Liga 1.

Lucrurile nu au aratat mai promitator pentru Galca nici cand clasamentul arata favorabil, cu 13 puncte avans, iar revenirea lui Laurentiu Reghecampf in Romania dupa experienta Al Hilal a accentuat presiunea.
 
Intamplator declinul Stelei a inceput chiar din acea perioada si echipa a mers din rau in mai rau, iar in ultimele trei etape nu a obtinut decat un singur punct.
 
Reghecampf se fereste sa critice din postura de antrenor activitatea lui Galca, dar se exprima ca suporter si este de parare ca la Steaua este nevoie de un soc in acest moment.
 
“Imi pare rau ca Steaua a ajuns sa aiba doar un punct avans de la 13 cate avea. Ca fan al echipei stiu ca Steaua va lua campionatul. Trebuie sa-si revina si are nevoie de un soc”, a spus Reghecampf la Europa FM.
 
Acesta a dezmintit zvonurile potrivit carora relatia sa de prietenie cu mijlocasul Alexandru Bourceanu ar fi dus la destabilizarea vestiarului Stelei.
 
“Sunt numai zvonuri. Jucatorii de la Steaua nu pot face lucruri in afara terenului, cum ar fi sa-si sape antrenorul. Nu au cum sa faca asa ceva”, a mai spus Reghecampf.
 
Steaua joaca la finalul acestei saptamani in deplasare cu U Cluj, un meci crucial pentru ambele echipe aflate in lupta pentru obiective opuse.



Reghecampf isi pregateste revenirea la Steaua: "Echipa are nevoie de un soc"