FCSB

Reghecampf explica esecul Stelei

Laurentiu Reghecampf a declarat vineri ca Steaua nu a reusit sa isi refaca lotul dupa toate plecarile si acesta este motivul esecului din Liga Europa.

"Cred ca ar trebui sa se faca o analiza la ceea ce se intampla la Steaua acum, nu trebui sa se faca comparatii. An de an, Steaua vinde sau pierde jucatori. E normal sa vina ofertele atunci cand joci la nivelul lor. Bineinteles, nu s-a reusit sa se aduca jucatori de aceeasi valoare. Chiriches sau Gardos au fost greu de inlocuit. Dar au venit Szukala, Varela, Papp, Luchin. La Steaua e altceva, este mult mai greu, insa satisfactiile sunt si ele mult mai mari! Este un moment dificil daca nu se califica mai departe, mai ales dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor", a spus Reghecampf la Look TV.

Steaua a pierdul joi penultimul meci din Grupa J a Ligii Europa, 1-0 pe terenul lui Aalborg. Astfel, Steaua se afla pe locul 3 in grupa si trebuie sa castige ultima partida, cu Dinamo Kiev, iar Aalborg sa nu o bata pe Rio Ave, pentru a se califica in 16-imile de finala. 



Reghecampf explica esecul Stelei