FCSB

Reghecampf dupa victoria cu Osmanlispor: “Doua reprize total diferite. Am dovedit ca avem valoare”

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a vorbit dupa victoria cu Osmanlispor despre victoria obtinuta in extremis, dupa o repriza secunda foarte buna reusita de jucatorii sai, care in schimb facusera o prima parte extrem de slaba.

“Doua reprize total diferite. O prima repriza unde eu sincer nu-mi pot explica multe momente. Jucatori cu mare experienta care au jucat foarte mult la noi si la echipa nationala. Foarte multe greseli copilaresti, ne-a lipsit increderea. Am primit gol dupa o greseala foarte mare”, a spus Reghecampf in conferinta de presa de la finalul partidei cu Osmanlispor.

“Ma bucur ca in repriza a doua, prin schimbarile facute la pauza, ne-a dovedit ca avem valoare si potential, ca putem juca de la egal la egal cu echipele puternice. Acelasi lucru trebuie sa o facem in continuare si in campionat. Uneori avem prea mare incredere in noi, suntem prea lejeri si nu inteleg de ce, pentru ca unele meciuri nu sunt foarte bune. Trebuie sa ne gandim la meciul cu Villarreal, o partida foarte importanta”, a adaugat tehnicianul stelist.

Steaua a revenit de la 0-1 si a castigat, cu 2-1, pastrand sanse reale de calificare in primavara europeana inaintea ultimei etape din grupa.



Reghecampf dupa victoria cu Osmanlispor: “Doua reprize total diferite. Am dovedit ca avem valoare”