FCSB

Reghecampf dupa prima infrangere: "Nu-mi fac probleme, dar voi discuta cu jucatorii"

Laurentiu Reghecampf nu se arata ingrijorat dupa infrangerea suferita de Steaua contra bulgarilor de la Ludogoret (0-3), dar spune ca va avea o discutie cu jucatorii fiind nemultumit de atitudinea acestora.

“Nu-mi fac probleme foarte mari. Ma gandesc la atitudinea jucatorilor si cum au raspuns. Au fost lucruri negative pe care le vom analiza. Cei de la Ludogoret au dominat total, iar noi n-am avut agresivitate. Am primit si doua goluri din greseli pe care le-am facut. Sunt sigur ca echipa va arata mult mai bine in perioada urmatoare”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

“Din ce am vazut in seara asta nu prea se simte pregatirea. Nu exista oboseala. Jucatorii sunt profesionisti, iar cei de la Ludogoret au fost mai prezenti, mai agresivi. Voi discuta cu jucatorii in zilele urmatoare. Bourceanu si Chipciu nu sunt refacuti suta la suta. Stanciu resimte o accidentare mai veche. Sper ca Gebhart sa poata intra in trei zile macar 30 de minute. In timp vom construi o echipa foarte puternica”, a mai spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a lamurit si accidentarea usoara suferita de atacantul Ciprian Marica in timpul meciului cu bulgarii.

“Marica a primit o lovitura pe gamba. Nu este nimic. Cipri stie foarte bine ce are de facut si trebuie sa ajunga la nivelul lui maxim”, a adaugat Reghecampf.



Reghecampf dupa prima infrangere: "Nu-mi fac probleme, dar voi discuta cu jucatorii"