FCSB

Reghecampf despre meciul cu Zurich: "E ca o finala pentru noi"

Laurentiu Reghecampf a vorbit miercuri intr-o conferinta de presa la Arena Nationala despre meciul cu FC Zurich din etapa a 3-a a grupelor Europa League.

“Meciul de maine seara va fi ca o finala. Este foarte important sa castigam toate cele trei puncte, daca vrem sa speram la calificarea in primavara europeana. Cred ca avem puterea sa castigam meciul de maine seara, iar urmatorul meci va fi o finala si asa mai departe”, a declarat Reghecampf la conferinta de presa.
 
“Castigand meciul de maine seara avem o sansa foarte mare. Trebuie sa jucam si sa ne castigam meciurile de acasa si apoi sa nu facem un pas gresit la Zurich”, a adaugat tehnicianul stelist.
 
Reghecampf a mai spus si ca, in in pofida problemelor de efectiv, nu va schimba sistemul de joc.
 
“Nu vom schimba sistemul, dar va trebui sa folosim jucatorii apti. Avem suspendarea lui Enache si avem anumiti jucatori care nu pot juca. Am incredere in jucatorii pe care ii am la dispozitie. Sunt sigur ca va exista determinare si sunt sigur ca jucatorii sunt motivati si vor castiga toate cele trei puncte. Zurich este o echipa masiva, o echipa puternica, are o traditie foarte bogata. Au retrogradat anul trecut, dar sunt sigur ca anul acesta vor promova in prima divizie. Trebuie sa fim foarte atenti, vor fi foarte periculosi la fazele fixe si vor juca cu o mare ambitie, dar sper sa rezolvam jocul si sa marcam cu un gol mai mult decat adversarul”, a mai spus Reghecampf.

[news-121502]



Reghecampf despre meciul cu Zurich: "E ca o finala pentru noi"