FCSB

Reghecampf despre meciul cu Villarreal: "Vom incerca sa castigam"

Steaua se afla la mana ei pentru calificarea in primavara europeana si are nevoie de victorie in ultima etapa pe terenul celor de la Villarreal, favorita grupei dupa tragerea la sorti.

“Va fi un meci greu, dar daca vrem sa ne calificam trebuie sa incercam sa castigam. Daca eram mult mai atenti in special la meciurile de acasa nu mai discutam despre acest lucru. Am realizat foarte multe lucruri din mers, pentru ca nu avem foarte mult timp la dispozitie pentru ca jucam din trei in trei zile”, a spus Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa dupa meciul castigat cu Osmanlispor.

“O echipa se formeaza in timp, au ajuns foarte multi jucatori in timpul sezonului, am avut si accidentari foarte multe, a trebuit sa improvizam. Nu suntem inca la nivelul pe care ni-l dorim, sa conducem jocul de la inceput si pana la sfarsit”, a mai spus tehnicianul liderului din Liga 1.

Steaua are sase puncte dupa cinci meciuri, fiind la egalitate cu Villarreal si Zurich in clasamentul grupei. Osmanlispor este in continuare lider cu un punct avans fata de cele trei urmaritoare.

Villarreal-Steaua si Osmanlispor-Zurich sunt partidele ultimei etape. Toate echipele pastreaza sanse la calificare.



Reghecampf despre meciul cu Villarreal: "Vom incerca sa castigam"