FCSB

Reghecampf despre meciul cu Osmanlispor: "Decisiv pentru ambele echipe"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a prefatat, miercuri, intr-o conferinta de presa meciul cu Osmanlispor programat joi seara in grupele Europa League.

“Cred ca maine seara va fi un meci decisiv pentru ambele echipe. Echipa care reuseste sa castige va lua o optiune importanta pentru primavara europeana. Pentru noi va fi important sa facem un joc bun, sa obtinem un rezultat pozitiv. Pentru noi, pentru echipa, pentru fani si pentru fotbalul romanesc. Nu avem probleme de lot in afara celor mai vechi. Suntem pregatiti si sper ca maine seara sa avem un meci bun la finalul caruia sa ne bucuram cu totii”, a spus Reghecampf in conferinta de presa desfasurata miercuri dupa pranz la Arena Nationala.
 
“Daca ne amintim meciul tur, in primele 45 de minute am facut o partida buna. Am primit acel rosu la Enache si s-a schimbat datele problemei. Ii cunoastem foarte bine si sunt convins ca vor incerca sa joace cu cel mai bun 11. Cred ca avem jucatori care pot face diferenta. Este important sa te aperi foarte bine si cand ai sanse de a marca sa o faci. Daca vom pierde mingea pe faza de constructie, cred ca vom avea probleme. Va fi un meci frumos daca si cei de la Osmanlispor vor incerca sa joace deschis, sa atace”, a adaugat tehnicianul stelist.

Despre meciul de joi seara a vorbit si capitanul stelist Mihai Pintilii.

"Au demonstrat ca-si merita locul in aceasta grupa, au castigat la Villarreal si asta spune totul. Este o echipa valoroasa", crede jucatorul ros-albastrilor.

Steaua, fara victorie dupa patru meciuri in acest sezon al grupelor Europa League, primeste joi seara de la 20:00 pe Arena Nationala vizita echipei turce Osmanlispor. Partida va fi live text, minut cu minut, pe Onlinesport.ro



Reghecampf despre meciul cu Osmanlispor: "Decisiv pentru ambele echipe"