FCSB

Reghecampf recunoaste: "Steaua nu joaca ce trebuie"

Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al echipei Steaua, crede ca ros-albastri au sanse sa acceada din nou in grupele Ligii Campionilor sezonul urmator si ca ramane favorita la campionat in pofida unui start de sezon mai degraba dezamagitor.

“Echipa nu joaca ceea ce ar trebui sa joace, desi la ultimul meci au avut doua-trei ocazii mari. In momentul cand nu esti puternic si nu esti stapan pe ceea ce faci apar si astfel de ratari”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

“Este un moment foarte greu. Lipsa fanilor conteaza foarte mult, faptul ca echipa s-a mutat din Ghencea cantareste de asemenea mult”, a adaugat Reghecampf, actualul tehnician al echipei bulgare Litex Loveci.

Reghecampf mai crede ca Steaua are o sansa buna sa ajunga din nou in grupele Ligii Campionilor, tinand cont ca detinatoarea titlului din Liga 1 va participa in turul 3 preliminar sezonul urmator.

“Cu o pregatire buna in vara, ai sanse sa joci in grupele Champions League. Cu lotul pe care il are, Steaua are prima sansa in Liga 1. Sunt jucatori care au calitate si pot ajunge la un nivel foarte inalt. Oamenii trebuie sa se gandeasca de pe acum pentru ca este o oportunitate foarte mare”, a mai spus Reghecampf.



Reghecampf recunoaste: "Steaua nu joaca ce trebuie"