FCSB

Reghecampf asteapta maturitate si profesionalism de la jucatori in meciul cu Villarreal

Laurentiu Reghecampf a vorbit, miercuri la pranz, intr-o conferinta de presa despre partida pe care Steaua o sustine joi de la ora 20:00 pe teren propriu cu Villarreal in grupele Europa League.

"Ne dorim sa castigam meciul de joi seara, sa facem un meci foarte bun si speram sa reusim. E important pentru jucatori si pentru fani atatia cat mai sunt ca maine seara sa iesim de pe teren cu un rezultat foarte bun. Orice rezultat pozitiv joi seara e foarte bun pentru noi. Indiferent cu ce echipa vor intra pe teren, Villareal reprezinta o echipa puternica. Trebuie sa dam dovada de maturitate de profesionalism mai ales pe faza de aparare, pentru ca in ultimele meciuri am luat gol foarte usor si aici ma refer la toata echipa, nu doar la cei patru fundasi", a declarat Reghecampf.

"E foarte important ca jucatorii nostri sa intre bine in meci, sa fie motivati si sa joace fotbal, sa nu fie crispati. Avem un grup foarte bun cu jucatori de mare valoare, chiar daca in ultimele meciuri nu s-au ridicat la nivelul lor cel mai bun. Nici nu stiu cate bilete s-au vandut. Vor fi probabil 10-15.000 de spectatori. Cred ca cei de la CSA s-au speriat cand au vazut 50.000 de oameni la meciul cu City si au simtit nevoia sa iasa in fata. Problemele cu CSA ne trag in jos", a adaugat tehnicianul stelist.

Reghecampf a spus ca nu stie nimic in legatura cu transferul lui Denis Alibec la Steaua, dar a recunoscut ca este un jucator pe care si-l doreste foarte mult.

"No comment, nu stiu nimic despre acest lucru. Aseara am fost in cantonament cu echipa, n-am stat sa-l urmaresc pe Alibec. Sa urmarim ce se intampla, sa vedem declaratiile celor doua cluburi. Pot spune doar ca e un jucator pe care il doresc foarte mult", a spus Reghecampf.



Reghecampf asteapta maturitate si profesionalism de la jucatori in meciul cu Villarreal