FCSB

Reghecampf a gasit vinovatul pentru jocul neconvingator al Stelei

Steaua s-a chinuit cu Concordia Chiajna in finala Cupei Ligii si in cele din urma, dupa prelungiri, a pus mana pe trofeu dupa un gol marcat din lovitura de la 11 metri.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a spus dupa meci ca jucatorii au fost obositi dupa cele doua saptamani de cantonament si ca asteapta ca acestia sa-si recapete prospetimea pana la debutul Ligii 1 si dubla cu Sparta Praga.
 
“Sunt bucuros ca am castigat primul meci oficial. Era important pentru jucator. Schimbam foarte mult, formam o echipa noua si incercam sa castigam toate meciurile. S-a vazut ca pe teren diferenta nu a fost foarte mare intre noi si Chiajna, dar noi trebuie sa fim mai atenti. Venim dupa doua saptamani de cantonament, a fost o perioada foarte grea si sper ca in urmatoarele zile baietii sa se odihneasca. Cred ca a fost important sa castigam acest meci”, a declarat Reghecampf dupa meci.
 
Steaua s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Concordia Chiajna in finala Cupei Ligii prin golurile marcate de Momcilovic si Hamroun. Pentru ilfoveni a punctat Pena.



Reghecampf a gasit vinovatul pentru jocul neconvingator al Stelei