FCSB

Raul Rusescu: "Vad destul de bine"

Raul Rusescu (Steaua) a iesit marti seara in public si a parut ca este aproape bine dupa accidentarea la ochi suferita in meciul cu ASA Targu Mures.

“Lucrurile merg bine, imbucurator de bine. Ma simt bine, va vad destul de bine. Cu privire la evenimentele care au avut loc in viata mea vreau sa-i multumesc sotiei mele. A fost alaturi de mine, desi sint destul de iritant atunci cind sint departe de ceea ce fac. Le multumesc tuturor care au avut curajul sa se exprime asupra accidentului meu. Ma uit in sala si vad multi colegi, ceea ce inseamna ca fac parte dintr-o echipa de valoare. Voi reveni mai puternic”, a spus Rusescu pentru Fanatik.

Raul Rusescu a suferit o fractura a oaselor faciale, dupa un cot in figura trimis intentionat de jucatorul Gabi Mures, in meciul dintre Steaua si ASA Targu Mures.

Cei de la Steaua, prin Valeriu Argaseala, anuntasera saptamana trecuta ca Rusescu inca este intr-o stare proata si are vederea dubla.

Steaua l-a dat in judecata pe Gabi Muresan la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dupa ce FRF a anulat pedeapsa initiala de 16 etape dictata impotriva jucatorului de la ASA cauzata de violenta inutila contra lui Rusescu.



Raul Rusescu: "Vad destul de bine"