FCSB

Radoi va semna cu Al-Hilal

Cosmin Olaroiu a anuntat mutarea acestei ierni. Capitanul Stelei, Mirel Radoi, si-a dat acordul pentru a evolua din aceasta iarna la Al-Hilal, echipa antrenata de Olaroiu.
"Sunt sanse mari sa-l luam pe Radoi. Totul se va decide in cateva ore. Am vorbit aseara cu Mirel si am obtinut acordul lui de principiu. Acum mai ramane ca Steaua si Al-Hilal sa se inteleaga asupra sumei de transfer. Radoi are 28 de ani si nu stiu daca mai putea astepta o oferta din Europa, care poate ca nu ar fi venit niciodata. Venind la Al-Hilal, el va avea sansa sa joace si speram sa castige Liga Campionilor Asiei, dupa ce a jucat in Champions League in Europa", a declarat Cosmin Olaroiu.

Mirel Radoi, ajuns la 28 de ani, a sperat pana in ultima clipa ca va prinde trenul vietii - Internazionale Milano - insa Jose Mourinho s-a razgandit si a anuntat ca nu mai este interesat de serviciile sale.

In schimbul capitanului de la Steaua, Gigi Becali va primi o suma estimata la 6 milioane de euro, dupa ce in vara spera sa obtina cel putin 10 milioane din partea formatiei patronate de Massimo Moratti.

Fotbalistul nascut la Drobeta-Turnu Severin evolueaza pentru echipa din Ghencea din 2000, iar in ultimul an a declarat in repetate randuri ca isi doreste sa plece de la Steaua.

Mirel Radoi va fi platit regeste la Al-Hilal, cu 2 milioane de euro pe sezon, cu 500 de mii de euro mai putin decat castiga Cosmin Olaroiu.

Daca mutarea sa la Al-Hilal se va concretiza, Mirel Radoi si Cosmin Olaroiu l-ar putea scoate pe Gigi Becali din criza financiara, iar Marius Lacatus va gasi bani pentru transferul unui atacant si a unui fundas stanga.

Onlinesport


Radoi va semna cu Al-Hilal