FCSB

Primele impresii ale lui Claudiu Keseru despre fotbalul din Qatar

Atacantul Claudiu Keseru a plecat de la Steaua in iarna din postura de golgeter al Ligii 1 pentru a semna cu Al Gharafa, insa nu a apucat sa debuteze la noua sa echipa.

Keseru a fost prezentat la echipa din Doha si a intrat in programul de pregatire, urmand a debuta cand va fi pregatit suta la suta si adaptat la conditiile de joc din Qatar.

“Fotbalul de aici este putin diferit tactic si din punct de vedere al mentalitati. Ei se bazeaza pe ajutorul celor patru jucatori veniti din alte tari, iar colegii mei invata de la mine anumite lucruri cand pregatim meciurile. Aici aspectul principal e rugaciunea, iar in functie de rugaciune incepe si antrenamentul”, a declarat Keseru pentru Dolce Sport.

Fostul atacant stelist a mai declarat ca nu a mai urmarit meciurile Stelei, dar spune ca are incredere ca fosta echipa la care a evoluat se va descurca si in absenta lui fiind o formatie de calitate.

De asemenea, Keseru a mai spus ca i se par total deplasate discutiile despre o posibila demitere a lui Constantin Gilca: “A facut o treaba extraordinara”.

Steaua a primit 2.5 milioane de euro pentru transferul lui Keseru.



Primele impresii ale lui Claudiu Keseru despre fotbalul din Qatar