FCSB

Prima reactie a lui Gigi Becali dupa demisia lui Radoi: "Nu-mi raspunde la telefon"

Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ca incearca fara succes sa ia legatura cu Mirel Radoi dupa ce acesta si-a anuntat demisia de la echipa.

"M-a sunat Mache ca Mirel (n.r. - Radoi) a anuntat in vestiar ca demisioneaza. Nu stiu ce sa fac, ca nu-mi raspunde la telefon", a declarat Becali la postul sport.ro

"Eu nu-l las, dar nu pot vorbi cu el sa-l intorc, ca nu-mi raspunde", a mai spus Becali.

Mirel Radoi i-a anuntat pe jucatorii Stelei la antrenamentul de vineri dimineata ca renunta la pregatirea echipei si apoi a parasit cantonamentul fara a mai da vreun semn.

Decizia lui Radoi vine la putine ore dupa ce Steaua a fost umilita pe teren propriu de Rosenborg, cu 3-0, in prima mansa a barajului pentru Liga Europa.

Situatia lui Radoi este una extrem de complicata si practic acesta nu mai are niciun viitor pe banca Stelei, nu atat din cauza rezultatelor, cat a situatiei sale de ordin administrativ.

Suspendat de UEFA, Radoi a primit o lovitura din partea Comitetului Executiv al FRF, organism care a modificat regulamentul, astfel ca la partidele din Liga 1 au dreptul sa mai ofere indicatii de ordin tehnico-tactic doar antrenorul principal, cel secund sau directorul tehnic. Radoi este director sportiv la Steaua, el neavand nicio diploma care sa-l recomande ca antrenor.



Prima reactie a lui Gigi Becali dupa demisia lui Radoi: "Nu-mi raspunde la telefon"