FCSB

Presa spaniola il anunta pe Rusescu inapoi la Steaua

Revenit la Sevilla dupa expirarea imprumutului la Sporting Braga, atacantul Raul Rusescu sta cu bagajele la usa in cautarea unei alte destinatii.

Presa locala din Sevilla anunta ca o varianta pentru fostul golgeter al Ligii 1 ar putea fi chiar Steaua, fosta echipa a lui Rusescu.

Steaua cauta un atacant pentru intarirea compartimentului ofensiv, iar dupa ratarea lui Federico Piovaccari, jucator ajuns intre timp la Eibar, pentru echipa din Ghencea au ramas putine variante.

Jeremy Bokila este cel mai vehiculat nume in aceste zile pentru un posibil imprumut, dar totul depinde in mare masura de calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor.

Chiar daca Bokila este scos in fata, adevarata lovitura pe care ar putea sa o dea Steaua se numeste Raul Rusescu, jucator de care Sevilla face tot posibilul sa scape pentru cel putin un an.

Sevilla l-ar ceda si maine pe Rusescu la Steaua, insa salariul jucatorului (n.r. - 450.000 euro) reprezinta o problema pentru clubul din Ghencea, care s-a lovit de aceeasi situatie si in cazul lui Piovaccari. 



Presa spaniola il anunta pe Rusescu inapoi la Steaua