FCSB

Posibila explicatie pentru apatia stelistilor la meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali nu-si explicat evolutia slaba a jucatorilor sai la meciul pierdut de Steaua joi seara pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj.

"N-ati vazut ca parca erau morti cu totii. Nici Popa, nici Boldrin, nimeni n-a jucat nimic. Nu-mi explic ce s-a intamplat, poate stiu doctorii, nu stiu", a comentat Becali mirat de jocul sub asteptari al echipei sale.

O posibila explicatie ar putea rezulta dintr-un indemn pe care insusi antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf l-a transmis jucatorilor la inceputul saptamanii, cu doar cateva zile inaintea meciului cu CFR Cluj.

"Aveti liber sa beti, aveti liber sa mancati, sa dansati si sa va distrati", le-a transmis Laurentiu Reghecampf jucatorilor sai dupa meciul cu ACS Poli Timisoara de duminica seara la petrecerea in care acestia si-a aniversat cei 41 de ani impliniti.

Efectele lui "aveti liber sa..." s-au vazut cel mai bine in meciul de joi seara, cand Steaua nu a reusit sa puna probleme in atac nici cand a avut superioritate numerica mai bine de un sfert de ora.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial/



Posibila explicatie pentru apatia stelistilor la meciul cu CFR Cluj