FCSB

Planul genial de transferuri al lui Becali

Lui Gigi Becali sufla si in iaurt atunci cand vine vorba de conflictele cu Ministerul Apararii Nationale. De frica sa nu piarda echipa, Becali a pus la cale un plan genial de transferuri. 

Becali se gandeste la cel mai rau scenariu, acela in care Armata ii ia echipa si poate ramane fara jucatori. De aceea, se gandeste cum sa faca in aceasta situatie si cum sa o treaca fara a avea probleme.

In cazul in care Armata ar obtine decizii prin care ar putea sechestra bunurile Stelei. De aceea, el doreste sa isi protejeze principala investitie: jucatorii.

El doreste sa nu mai transfere jucatori direct la Steaua, ci sa se foloseasca de un "bidon", o echipa de Liga a 2-a pe numele careia sa transfere. Are si echipa, aceasta se numeste Academia Clinceni si evolueaza in esalonul secund.

Becali vrea sa transfere jucatorii doriti intai la Clinceni, iar de acolo Steaua sa ii aduca prin imprumut. In acest caz, jucatorii apartin legal de Clinceni si, daca intervin probleme legale la Steaua, sportivii se vor intoarce la Clinceni.

In plus, daca ar ramane fara Steaua, Becali doreste sa promeze imediat in Liga 1 cu toti jucatorii transferati la Clinceni, iar apoi sa castige campionatul si sa mearga in Liga Campionilor.

Un Plan B ce pare bine gandit, dar care ar lasa Liga 1 fara Steaua sau cel putin fara o echipa Steaua valoroasa, indiferent cui ar apartine ea.



Planul genial de transferuri al lui Becali