FCSB

Permisia lui Becali: Negocieri cu jucatorii, MM pana in 2020

Gigi Becali a revenit sambata in arest la Penitenciarul Poarta Alba, insa inainte a negociat la vila sa din Pipera cu jucatorii aflati in ultimul an de contract cu Steaua.

Astfel, lui Lucas Szukala i s-a propus un contract pe doi ani, cu 100.000 de euro prima de prelungire si 240.000 de euro pe an, anunta ziarul Fanatik. Szukala a anuntat ca va oferi un raspuns in "cel mai scurt timp".

Lucian Sanmartean are de asemenea o oferta cu 100.000 de euro la semnatura si un contract pe doua sezoane, cu 400.000 de euro pe an, o suma care include si bonusurile.

[news-109538]

Andrei Prepelita, al carui angajament expira de asemenea la finalul sezonului actual, a primit o propunre de 200.000 de euro pe an salariul, plus 80.000 de euro la semnatura.

Iasmin Latovlevici nu a primit nici o oferta de prelungire, acesta urmand sa fie lasat sa plece de la Steaua, daca va dori sa o faca.

De asemenea, Gigi Becali ar fi decis ca Danie Prodan, omul dorit de Costel Gilca pe postul de manager, sa nu fie adus la echipa. Becali i-a comunicat lui Gilca faptul ca postul ramas vacant dupa incarcararea lui Mihai Stoica va ramane liber atat pe durata de trei ani a detentiei lui MM, cat si a celor doi ani in care acesta nu isi va putea exercita vreo functie in fotbal.



Permisia lui Becali: Negocieri cu jucatorii, MM pana in 2020