FCSB

Pentru Becali nu exista un alt MM Stoica: "Locul lui nu va fi luat de nimeni"

Pentru Gigi Becali, patronul Stelei aflat dupa gratii, nu se aplica celebra zicala care spune ca nimeni nu este de neinlocuit.

Cel putin aceasta regula nu se aplica in cazul managerului stelist Mihai Stoica, condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Despre MM Stoica, fratele sau mai mic asa cum l-a numit in repetate randuri, Becali a vorbit si in cartea pe care latifundiarul din Pipera a scris-o in spatele gratiilor.

“Dupa mine, Mihai era cea mai importanta persoana din club. Cum ii trimiteam, din inchisoare, epistole in care il numeam fratele meu mai mic, asa ii promit si acum, ca locul sau nu va fi luat de nimeni la Steaua”, a scris Becali despre MM Stoica in cartea sa, conform Dolce Sport.

Asa se explica de ce postul ramas vacant dupa condamnarea lui Stoica nu a fost ocupat de nimeni la Steaua, desi de-a lungul perioadei scurse pana acum au fost vehiculate mai multe nume, precum Gabi Popescu, Daniel Prodan sau Daniel Stanciu.

MM Stoica se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova unde ispaseste condamnarea de trei ani si sase luni primita pe 4 martie.



Pentru Becali nu exista un alt MM Stoica: "Locul lui nu va fi luat de nimeni"